Categorieën

Pennen geschenkset 106805

Pennen geschenkset

Pennen geschenkset. Zo blijft uw merknaam onuitwisbaar in het collectieve geheugen. Exclusief ontworpen balpen en rollerball met prachtig geëtste schacht, patroonprint en een speciale plaats op de dop voor uw persoonlijke decoratie. Geleverd in Balmain geschenkverpakking. Metaal.
Artikelnummer: 106805
Bekijk meer: Schrijfwaren, Schrijfsets
Pennen geschenkset is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze pennen geschenkset kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek schrijfsets.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Pennen geschenkset


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Pennen geschenkset. Bekijk de rubriek Schrijfsets voor meer alternatieven.

7,70
Actuele voorraad: 22521
3,24
Actuele voorraad: 15991
13,91
Actuele voorraad: 16128
2,13
(3)
Actuele voorraad: 15177
9,26
Actuele voorraad: 3421
16,19
Actuele voorraad: 6860
10,01
Actuele voorraad: 2535
1,54
(3)
Actuele voorraad: 15662
Bekijk meer Schrijfwaren

Monster van pennen geschenkset aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de pennen geschenkset (artikel 106805) bedraagt de stuksprijs à € 14,51 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over pennen geschenkset


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Pennen geschenkset. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor pennen geschenkset


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Pennen geschenkset? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!