Categorieën

Vacuum wijnstop zwart 91138

Vacuum wijnstop

Onttrek de zuurstof uit een geopende fles wijn en hersluit met deze herbruikbare wijnstopper. Met een datum-indicator die de dag vermeld dat de fles is geopend.
Artikelnummer: 91138
Bekijk meer: Wijn accessoires, Wijnstoppers
Vacuum wijnstop is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze vacuum wijnstop kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek wijnstoppers.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Vacuum wijnstop


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Vacuum wijnstop. Bekijk de rubriek Wijnstoppers voor meer alternatieven.

2,51
Actuele voorraad: 7548
1,75
Binnenkort leverbaar
1,68
Binnenkort leverbaar
1,31
Binnenkort leverbaar
1,14
Actuele voorraad: 9469
Leeg
Leeg
Leeg
Bekijk meer Wijn accessoires

Monster van vacuum wijnstop aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de vacuum wijnstop (artikel 91138) bedraagt de stuksprijs à € 1,53 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over vacuum wijnstop


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Vacuum wijnstop. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor vacuum wijnstop


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Vacuum wijnstop? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!